Reklama
  • Wtorek, 12 listopada 2013 (10:05)

    Składniki: włoszczyzna ●10 dag susz. borowików ●20 dag mrożonych borowików ●2 cebule ●kawałek selera ●3 łyżki masła ●2 łyżki mąki ●słodka śmietana ●cytryna●●tymianek, sól, pieprz ●natka

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 12 listopada 2013 (10:05)

    Składniki: 2 kg buraków ●włoszczyzna ●kromka razowca ●6 susz. grzybów (np. borowików) ●liść laur. ●6 ziaren pieprzu ●2 ziarna ziela ang. ●cytryna ●sól, cukier ●ząbek czosnku ●ew. majeranek

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (14:24)

    Chyba nikt sobie nie wyobraża świąt bez tej potrawy.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (14:19)

    Kto nie je barszczu na wigilię, zwykle jada właśnie grzybową.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (14:08)

    Na żadnym świątecznym stole nie może zabraknąć tej potrawy.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (13:51)

    Tradycyjna ryba podana z ziołowym masłem.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (13:41)

    Chrupiąca i słodka propozycja na zakończenie wieczerzy.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 14 grudnia 2012 (13:32)

    Jest niezwykle aromatyczny i orzeźwiający. Tym, którzy nie lubią jego intensywnego smaku przypominamy, że kompot z suszu wspomaga trawienie!

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 21 grudnia 2011 (13:56)

    Mini pierożki z grzybami są tradycyjnym daniem wigilijnym, podawanym zwykle do barszczu. Ale to nie jedyny sposób na te małe pyszności.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 grudnia 2011 (12:25)

    Jeśli tradycyjne potrawy wigilijne nieco się znudziły, proponujemy drobną odmianę. I nie liczymy kalorii!

    Czytaj więcej Komentarzy:0