-
Wtorek, 12 listopada 2013 (10:05)
Składniki: włoszczyzna ●10 dag susz. borowików ●20 dag mrożonych borowików ●2 cebule ●kawałek selera ●3 łyżki masła ●2 łyżki mąki ●słodka śmietana ●cytryna●●tymianek, sól, pieprz ●natka
Czytaj więcej Komentarzy:0 -
Wtorek, 12 listopada 2013 (10:05)
Składniki: 2 kg buraków ●włoszczyzna ●kromka razowca ●6 susz. grzybów (np. borowików) ●liść laur. ●6 ziaren pieprzu ●2 ziarna ziela ang. ●cytryna ●sól, cukier ●ząbek czosnku ●ew. majeranek
Czytaj więcej Komentarzy:0 -
Piątek, 14 grudnia 2012 (14:24)
-
Piątek, 14 grudnia 2012 (14:19)
-
Piątek, 14 grudnia 2012 (14:08)
-
Piątek, 14 grudnia 2012 (13:51)
-
Piątek, 14 grudnia 2012 (13:41)
-
Piątek, 14 grudnia 2012 (13:32)
Jest niezwykle aromatyczny i orzeźwiający. Tym, którzy nie lubią jego intensywnego smaku przypominamy, że kompot z suszu wspomaga trawienie!
Czytaj więcej Komentarzy:0 -
Środa, 21 grudnia 2011 (13:56)
Mini pierożki z grzybami są tradycyjnym daniem wigilijnym, podawanym zwykle do barszczu. Ale to nie jedyny sposób na te małe pyszności.
Czytaj więcej Komentarzy:0 -
Poniedziałek, 19 grudnia 2011 (12:25)
Jeśli tradycyjne potrawy wigilijne nieco się znudziły, proponujemy drobną odmianę. I nie liczymy kalorii!
Czytaj więcej Komentarzy:0